Signalbygget leies ut på tiårs-kontrakt

BDO har signert en tiårs leieavtale med Norsk Hydros Pensjonskasse om å innta Bygdøy Allé 2 fra oktober 2024. Bygget på 14 etasjer totalrenoveres nå for opp mot 200 millioner kroner.
Foto: Norsk Hydros Pensjonskasse
Foto: Norsk Hydros Pensjonskasse

– Dette bygget vil levere alt vi drømmer om, vi er svært fornøyde med å ha landet på dette historiske bygget som nå blir renovert og vil levere høy kvalitet i alle ledd, sier leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor, Roger Telle-Hansen, i en pressemelding.

Vil gi Hydrobygget 30 nye år i toppsjiktet av markedet

BDO har holdt hus i Vika Atrium siden 1978. Jakten på nytt hovedkontor ble påbegynt i 2020. I prosessen har BDO fått god rådgivning og støtte fra Eiendomshuset Malling & Co.

– Det har vært en grundig og solid prosess der mange lokasjoner og prosjekter har vært vurdert innenfor radiusen Skøyen til Bjørvika. Høyblokken i BA2 skilte seg klart ut som det beste alternativet for oss i BDO, sier Telle-Hansen.

Møteplass for næringslivet

Telle-Hansen understreker at noe av det han verdsetter mest med bygget er at det har en klar miljøprofil, tilrettelegger for fremtidens arbeidsliv og at det etableres store sosiale soner.

– I toppetasjen vil vi legge til rette for å skape en attraktiv møteplass for ansatte, kunder og næringsliv med byens beste utsikt, sier Telle-Hansen.

– Med nytt hovedkontor vil hele BDO vil få et løft. Dette rigger oss for fremtiden og vil legge til rette for nye måter å jobbe på. Jeg gleder meg stort, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Bygg med miljøprofil

– Høyblokken i BA2 ble bygget i 1960 og det ikoniske bygget, samt to underetasjer, totalrenoveres og revitaliseres nå til et moderne kontorbygg med alle fasiliteter en kvalitetsbevisst leietaker som BDO etterspør, sier Ole Petter Gjerde, daglig leder i Norsk Hydros Pensjonskasse.

Gjerde legger til at det er langt mer bærekraftig å rehabilitere, fremfor å bygge nytt.

– Vi sikter på å få en Breeam in use-sertifisering på nivå «Very good», sier han.

Gjerde er overbevist om at alle ansatte i BDO vil oppleve at de flytter inn i et bygg som vil leve opp til alles forventinger både når det kommer til kunst, arkitektur, fasiliteter og tilrettelegging.

– Vi er stolte av å få inn BDO som leietaker. Gjennom et langsiktig partnerskap skal vi gjøre det vi kan for å legge til rette for at de får rammene til å skape Norges beste arbeidsplass, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo