PwC flytter inn i Sundt-bygget i Bergen

PwC blir største leietaker i det nyrenoverte Sundt-bygget på Torgallmenningen i Bergen. – Med verdiene og visjonen i bunn har vi jobbet med å finne de riktige leietakerne for bygget, sier Renate Iversen, eiendomssjef i DNB Næringseiendom.
FYLLER OPP SUNDT-BYGGET: Renate Iversen, eiendomssjef i DNB Næringseiendom | Foto: DNB Næringsmegling
FYLLER OPP SUNDT-BYGGET: Renate Iversen, eiendomssjef i DNB Næringseiendom | Foto: DNB Næringsmegling

1. januar 2025 vil kompetansehuset PwC flytte inn i det nyrenoverte Sundt-bygget på Torgallmenningen i Bergen og blir byggets største leietaker. Bygget eies av DNB.

– De aller fleste kjenner til Sundt, men færre kjenner den unike historien. De store vyene fra 1938 om å ta «Verden til Bergen» har inspirert oss til å fortsette de store tankene. Med «nye» Sundt skaper vi et konsept som bygger på tre verdier; Unik, Trendy og Bærekraftig. Med verdiene og visjonen i bunn har vi jobbet med å finne de riktige leietakerne for bygget, sier Renate Iversen, eiendomssjef i DNB Næringseiendom, i en pressemelding.

Hun mener PwC er en aktør som passer godt inn i Sundt-konseptet, spesielt bærekrafts fokuset i tillegg til at de er opptatt av godt arbeidsmiljø.

Sundt ble tømt for leietakere i perioden februar til mai 2022. Nå venter den omfattende betongrehabiliteringen før bygget videre skal oppgraderes til moderne standard. Gjenåpning planlegges til årsskifte 2024-2025, til glede for bergenserne, leietakerne og sentrum.

PwC er en kompetansebedrift som tilbyr rådgivning, revisjon og juridiske tjenester, og har i dag rundt 300 ansatte ved kontoret i Bergen.

– Først og fremst er det veldig stas for oss i PwC og skulle flytte inn i historiske og ikoniske Sundt. Alle har vi et forhold til dette bygget som i alle år har vært et treffpunkt og midtpunkt i Bergen sentrum. Det gjør meg stolt, som leder, at vi tar dette grepet, at vi flytter alle våre ansatte til hjertet av Bergen, forteller Hallvard Aarø, leder for PwC i region Vest, i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo