Deloitte forlenger med Braathen Eiendom i Bjørvika

– Vi opplever stor tilgang på bedrifter som ønsker å ha sin lokasjon i Bjørvika, sier Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom, som nå forlenger kontrakten med Deloitte i Dronning Eufemias gate.
Deloitte har gjennom de siste 10 årene skapt en sterk identitet gjennom «Deloittehuset» . Nå forlenger Deloitte-sjef Sjur Gaaseide og Braathen Eiendom-sjef Ingrid Elisabeth Moe avtalen ut 2035. | Foto: Deloitte
Deloitte har gjennom de siste 10 årene skapt en sterk identitet gjennom «Deloittehuset» . Nå forlenger Deloitte-sjef Sjur Gaaseide og Braathen Eiendom-sjef Ingrid Elisabeth Moe avtalen ut 2035. | Foto: Deloitte

Deloitte har i dag forlenget avtalen med Braathen Eiendom om leie av Dronning Eufemias gate 14 i Bjørvika. Avtalen er forlenget ut 2035 og omfatter rundt 15.000 kvadratmeter.

– Vi er godt fornøyd med å fortsette vår leieperiode her i Bjørvika. Ikke bare er det en sentral beliggenhet, men kontorfasilitetene og hvordan bygget møter alle miljømessig krav var avgjørende da vi signerte ny leieperiode, sier Deloitte-sjef Sjur Gaaseide i en pressemelding.

Deloitte og Braathen Eiendom trekker frem et svært godt samarbeid gjennom et leieforhold som har vart siden 2013, og ser frem til å fortsette og videreutvikle dette i tiden fremover.

– Deloitte er et verdensledende kompetanseselskap, og en svært viktig leietaker for Braathen Eiendom – ikke bare fordi leieforholdet er stort, men fordi vi er opptatt av å tiltrekke oss selskaper som er ledende innen sitt område, og som er godt rustet for fremtiden. Det er en stor glede for oss at de har valgt å bli i bygget i en ny og lang leieperiode ut 2035, sier Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom.

Allerede under oppføringen av bygget, som er fra 2013, ble det investert i energieffektive og arealeffektive løsninger, tilpasset fremtidens bruk. Bygget som er tegnet av Snøhetta, har nå fått karakteren «Excellent» i henhold til miljøsertifiseringsverktøyet Breeam-in use.

Braathen Eiendom var tidlig ute med å satse på Barcode og Bjørvika, og eier tre store bygg i Barcode-rekken.

– Den nye avtalen med Deloitte er et bevis på at satsingen var riktig, sier Moe. 

– Bjørvika har etablert seg som en fremtidsrettet og attraktiv bydel, og vi opplever stor tilgang på bedrifter som ønsker å ha sin lokasjon her, sier hun.

Cushman & Wakefield Realkapital ved Anne Bruun-Olsen og Emilio Azar var rådgiver for Deloitte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også