Nordea flytter inn i Smedvigkvartalet i Stavanger

Smedvig Eiendom får inn Nordea som leietaker i Smedvigkvartalet Dermed blir enda en finansinstitusjon etablert i Bjergsted-området i Stavanger.
INNGÅR LEIEAVTALE: Sveinung Hetland, Sile Nyhagen og Sjur C. Monsen. | Foto: Smedvig Eiendom
INNGÅR LEIEAVTALE: Sveinung Hetland, Sile Nyhagen og Sjur C. Monsen. | Foto: Smedvig Eiendom

Smedvig Eiendom melder at Nordea flytter inn i Smedvigkvartalet, hvor de skal leie to etasjer, en etasje for ansatte og en etasje for kundesenteret med lett tilgang på bakkeplan.

– Dette har vi gledet oss til å annonsere lenge, sier Sveinung Hetland, banksjef i Nordea Rogaland, som tar med seg 40 ansatte på flyttelasset. 

Lokalene Nordea skal inn i er under full rehabilitering for øyeblikket og planlagt innflytting er oktober 2023, men det kan bli tidligere dersom rehabiliteringen blir ferdig før. 

– Et fullservice tilbud samt nærhet til andre finansaktører var avgjørende for at vi flytter til Smedvigkvartalet. Det å kunne flytte inn i et bygg som dette vil uten tvil ha en positiv effekt for våre nåværende kolleger og fremtidige Nordea-ansatte, sier banksjefen. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SMEDVIGKVARTALET: Nordea flytter inn høsten 2023. | Foto: Smedvig Eiendom
SMEDVIGKVARTALET: Nordea flytter inn høsten 2023. | Foto: Smedvig Eiendom
– Vi er veldig glade for å få Nordea som leietakere i Smedvigkvartalet, sier markedsdirektør i Smedvig Eiendom, Sjur C. Monsen, i meldingen.

Han sier Nordea er et selskap som passer veldig bra inn i området.

– Fra før finner vi Danske Bank, Søderberg og Partners, Valter, SR-Bank, Pareto Wealth Management, Heimdal og flere andre selskaper innen bank og finans i Bjergsted, og snart flytter Storebrand og Skagenfondene inn hos Bykronen. Man kan trygt si Bjergsted har blitt finansområdet i byen sier markedsdirektøren.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også