Vogl på ny pengejakt – prises til 90 millioner

Vogl kunngjør ny emisjonsrunde for å utvikle SaaS-analyseverktøy og utvide internasjonal tilstedeværelse. Anders Buchardt leder runden.
STORAKSJONÆR: Anders Buchardt er nest største aksjonær i Vogl. | Foto: Geir Olsen
STORAKSJONÆR: Anders Buchardt er nest største aksjonær i Vogl. | Foto: Geir Olsen

En av Europas største plattformer for kontorutleie, Vogl, har kunngjort at de vil hente inn frisk kapital via en ny emisjonsrunde på Dealflow. 

Selskapet håper ifølge en pressemelding å kunne hente inn mellom fire og ti millioner kroner til en prising på 90 millioner kroner, før tilført ny kapital.

Anders Buchardt, som er den nest største aksjonæren gjennom sitt selskap Abler, leder denne emisjonsrunden.

– Med store ambisjoner for både videre teknologiutvikling og kontorformidling, ser vi nå behovet for finansiering for å kunne opprettholde det tempoet vi ønsker. Med frisk kapital planlegger vi å fokusere på utvikling av nye inntektskanaler og å bygge vår merkevare. Vi vil også fortsette å utvide vår internasjonale tilstedeværelse, sier Dina Moldestad, COO i Vogl, i meldingen.

Siden oppstarten i 2020 har Vogl hjulpet 149 selskaper med å finne nye kontorer, og bidratt til signerte leiekontrakter med en årlig verdi på mer enn 100 millioner kroner. 

Vogl har som ambisjon å spille en stadig viktigere rolle i det voksende markedet for fleksible kontorer.

– Det er forventet at fleksible kontorer vil utgjøre 30 prosent av kontormarkedet innen 2030. Vi har hatt en fantastisk start på året og sikter nå mot en omsetningsvekst på hele 400 prosent sammenlignet med fjoråret, sier salgssjef i Vogl, Lauritz Meinich Kittelsen.

Vogl gjennomførte en vellykket emisjonsrunde på Dealflow høsten 2021, som ifølge selskapet tiltrakk betydelig interesse og førte til at selskapet hentet inn 12 millioner kroner til en verdsettelse på 72 millioner før emisjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo