Wiersholm på plass i nyoppussede lokaler i Trondheim: – Et av Norges flotteste kontorbygg

Wiersholm har flyttet inn i Toldboden på Brattørkaia i Trondheim.
I TOLDBODEN: Morten Goller (t.h.), Jon Martin Atkinson og Inge Ekker Bartnes gleder seg over nye lokaler. | Foto: Wiersholm
I TOLDBODEN: Morten Goller (t.h.), Jon Martin Atkinson og Inge Ekker Bartnes gleder seg over nye lokaler. | Foto: Wiersholm

Det opplyser advokatfirmaet på sine hjemmesider

Wiersholm har siden etableringen i Trondheim i fjor høst hatt midlertidige kontorer i Powerhouse Brattørkaia i påvente av ferdigstillelse av nye lokaler i Toldboden. Gårdeier Entra har, i tett dialog med Byantikvaren, oppgradert og modernisert bygget som ble oppført for Tolletaten for over 100 år siden.

– Vi er veldig stolte over være på plass i det som må være et av Norges flotteste kontorbygg. Her gleder vi oss til å ta imot flere ansatte og klienter i tiden fremover, sier partner Inge Ekker Bartnes, som har fulgt oppussingen.

Fra Toldboden er det gangavstand til buss, tog og hurtigbåt.

– Endelig har vi fått oss et «hjem» her i Trondheim. Trivelige lokaler og perfekt beliggenhet, midt i smørøyet, sier Jon Martin Atkinson, som ble partner i Wiersholm da advokatfirmaet etablerte seg i Trondheim.

Managing partner Morten Goller var også til stede under innflyttingen.

– Det er veldig hyggelig å være her og få oppleve de nye lokalene, som jeg synes er blitt utrolig fine. Det er bra for oss å være på plass i egne lokaler og viktig for vår satsing videre i Trondheimsregionen, sier Wiersholm-sjefen.

Fremover skal blant andre Telenor Software Lab og Sjømat Norge flytte inn i Toldboden. Bygget skal også huse en egen restaurant med kafé og kantine.

(Artikkelen ble først publisert hos vår søsteravis AdvokatWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo