Entra forlenger leieavtale med Posten Bring i Posthuset til 2034

Avtalen omfatter minimum 8400 kvadratmeter med kontorlokaler, og innebærer at Entras rådgivere vil bistå med å definere og tilpasse arealene til et nytt arbeidsplasskonsept.
FORLENGET AVTALE: Posten Bring og Entra forlenger leiekontrakten i Posthuset til 2034. | Foto: Entra / magent.no
FORLENGET AVTALE: Posten Bring og Entra forlenger leiekontrakten i Posthuset til 2034. | Foto: Entra / magent.no

«Posten Bring har signert en ny og forlenget leieavtale med Entra som sikrer at logistikkonsernets hovedkontor vil være i Posthuset i Oslo frem til 2034», skriver Entra i en pressemelding. Avtalen omfatter «minimum 8400 kvadratmeter» med kontorlokaler.

– At Posten Bring igjen velger Entra ser vi på som en stor tillitserklæring. Det er ekstra stas at vi nå også skal bistå med rådgivning innen utforming av et godt og fremtidsrettet kontor. Posten Bring har allerede jobbet godt internt med å gjøre kontoret til en attraktiv arbeidsplass, og vi gleder oss til å ta del i denne reisen sammen med alle de dyktige folkene i Posten Bring, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra. 

Ifølge pressemeldingen skal selskapene «samarbeide tett om et nytt og mer tilpasset arbeidsplasskonsept hvor strategiske kontorrådgivere fra Entra skal bistå i gjennomføringen av prosjektet». Blant annet skal det brukes ny sensorteknologi til å identifisere og optimalisere bruken av kontorene.

Posten Bring er en av Entras største leietakere.

– Vi er glade for at vi blir værende i Posthuset også de neste ti årene. Plasseringen av Posten Bring sitt hovedkontor i Posthuset er en flott beliggenhet for våre medarbeidere med god tilgang til kollektivtransport og byen for øvrig. Posthuset er også et viktig signalbygg for oss hvor vi har stolte tradisjoner, sier Nina Yttervik, konserndirektør mennesker og organisasjon i Posten Bring. 

– Kontoret skal være et attraktivt sted å arbeide, og da må det være tilpasset våre behov. Vi setter nå i gang et prosjekt som skal jobbe med dette, blant annet basert på erfaringene vi har gjort oss med den hybride arbeidshverdagen, sier hun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo