EiendomsWatch

Gullik Gulliksen går sammen med Dark Design Group

Gullik Gulliksen vil sammen med Lark Landskap danne et av landets største landskapsarkitektkontor med 30 medarbeidere.

FORENER KREFTER: F.v. Heidi Borgersen, daglig leder i Gullik Gulliksen, Kari Elisabeth Haugan, partner i Lark Landskap, Yvonne Dengin, partner og daglig leder i Lark Landskap, og Geir Gustav Hantveit, konsernsjef i Dark Design Group. | Foto: Dark Design Group

– Begge selskapene har i dag en sterk posisjon i markedet. Med Lark Landskap og kjøpet av Gullik Gulliksen samler vi de mest kompetente landskapsarkitektene i ett selskap, i tett tverrfaglig samarbeid med konsernets arkitekter og interiørarkitekter, sier Geir Gustav Hantveit, konsernsjef i Dark Design Group, i en pressemelding.

Sammenslåingen er et viktig strategisk steg for Dark Design Group, fremgår det av meldingen.

Selskapene har sammenfallende ambisjoner om høyt faglig nivå, med fokus på innovative og bærekraftige løsninger som skaper varige verdier for oppdragsgivere, brukere og samfunnet generelt.

– Selskapenes erfaring og kompetanse utfyller hverandre meget godt, og vi vil få et enda større og mer kraftfullt fagmiljø, sier Hantveit.

Konsernet Dark Design Group består i dag av Dark Arkitekter, Lark Landskap og Zinc. Konsernet teller i dag 170 ansatte fordelt på fem kontorer; Oslo, Stavanger, Fredrikstad, Drammen og Gdansk (samt Bergen fra og med 1. august).

Gullik Gulliksen har i dag 10 ansatte og kontorer i Oslo og Sandefjord. Selskapet ble etablert i 1983 og har de siste 12 år vært ledet av landskapsarkitekt Heidi Borgersen, som vil gå inn som partner i Lark Landskap når selskapene fusjoneres. Daglig leder i Lark Landskap, Yvonne Dengin, vil lede selskapet også etter den forestående fusjonen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch