EiendomsWatch

Nordr solgte boliger for 1,3 milliarder i andre kvartal

Nordr solgte betydelig flere boliger i Sverige enn i Norge i andre kvartal – Nordr fortsetter å sikre gode enterprisekontrakter i et marked som er krevende for mange aktører, sier Pål Aglen, konstituert konsernsjef.

I RUTE: Pål Aglen, konstituert konsernsjef i Nordr, rapporterer om godt boligsalg. | Foto: Nordr

Nordr solgte boliger for 1343 millioner (981 millioner netto) i løpet av andre kvartal 2022, opplyser selskapet i en pressemelding.

Den norske virksomheten sto for 588 millioner (353 millioner netto) og den svenske for 795 millioner (661 millioner netto).

Nordr solgte 280 boliger (227 netto) i årets andre kvartal, hvorav 94 i Norge (60 netto) og 186 i Sverige (167 netto).

– Vi har i kvartalet solgt godt på flere prosjekt og ligger etter seks måneder på linje med antall salg i 2021. Nordr fortsetter å sikre gode enterprisekontrakter i et marked som er krevende for mange aktører. Dette gjør at våre kunder kan være trygge på at Nordr vil igangsette våre prosjekter og ferdigstille kundenes nye boliger, sier Pål Aglen, konstituert konsernsjef i Nordr, i meldingen.

Nordr utvikler boliger i syv av de største byene i Skandinavia; Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge, samt Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige.

Antallet boliger i produksjon er nå 3037 boliger, mot 2488 i andre kvartal 2021. Nordrs andel er 2473 boliger.

Nordr igangsatte bygging av 629 (493) boliger i andre kvartal 2022. Salgsgraden for boliger i produksjon er 85 prosent.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch