Bo Coliving-sjefen om karrierevalget: – Jeg skulle gjort det flere år tidligere

På snaue to år har Bo Coliving kjøpt eiendom som i dag verdsettes til 1,7 milliarder. Mannen bak selskapet, Johan Rasting, sier det var skummelt å forlate en trygg jobb til fordel for livet som eiendomsgründer.
FANT NISJE: Gründer og daglig leder i Bo Coliving, Johan Rasting, satser på utleieboliger til studenter og andre unge voksne. | Foto: Bo Coliving
FANT NISJE: Gründer og daglig leder i Bo Coliving, Johan Rasting, satser på utleieboliger til studenter og andre unge voksne. | Foto: Bo Coliving

– Det var skummelt å gå fra en trygg og relativt spennende jobb når man har familie, kone, tre barn og forpliktelser. Men det er bra jeg turte å gjøre det jeg gjorde. Erfaringen viser at jeg skulle gjort det flere år tidligere, sier Johan Rasting til NT24.

Det var i januar 2020 Rasting etablerte eiendomsselskapet Bo Coliving. Før han startet Bo Coliving jobbet Rasting som aksjemegler i DNB Markets.

– Fra 2015 investerte jeg i diverse eiendomsprosjekter ved siden av og bestemte meg etter hvert for at eiendom var noe jeg ville gjøre eiendom heltid, forteller 39-åringen til NT24.

Rasting eier i dag 10 prosent av Bo Coliving. Selskapet eier eiendommer med til sammen 1500 rom til utleie i 13 byer. Innen utgangen av året ønsker Bo Coliving-sjefen å nå 2000 rom.

Han omtaler starten som «intens, lærerik, utfordrende og givende».

Bakgrunn:

Bo Coliving kjøper eiendom for rundt 350 millioner i Ålesund

Gründer hentet over 100 millioner kroner for å satse på studentboliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også