Vedal og J.B Ugland kjøper utviklingseiendom i Drammen sentrum

Eiendomsselskapene samarbeider om kjøpet av de to tomtene. Målet er å bygge sentrumsnære boliger.

Det er ikke oppgitt en pris for kjøpet, men ifølge grunnboken er det nylig registrert en sikringsobligasjon på 94,5 millioner av Malling Co Drammen. Det er Ragde Eiendom og Bakke Gruppen som har solgt.

– Kjøpet gir oss et større fotavtrykk sentralt på Bragenes og understøtter vår langsiktige strategi om økt tilstedeværelse i Drammensmarkedet. Vi ser på dette som en god mulighet til å være med på å videreutvikle byen innenfra og ut, melder Egil André Mortensen i Vedal i en pressemelding.

Partene ønsker å gjøre om parkeringsplassen gjennom «bymessig bebyggelse med høyt innslag av boliger».

– Vi ser på Drammen som et svært spennende område for oss som eiendomsutvikler. Byen har virkelig hatt vind i seilene de siste årene, og fremstår som en meget attraktiv by å investere i. I tillegg har vi i dette prosjektet stor glede av å være i kompaniskap med Vedal-gruppen som er en særdeles solid aktør, og som vi har hatt flere andre hyggelige prosjekter sammen med, sier Asbjørn Udjus CEO i J.B. Ugland.

Vedal og J.B Ugland eier eiendommen i et 50/50 partnerskap og Vedal vil ivareta prosjektledelse og byggeaktivitet på vegne av partnerskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo