JM sikret seg avtaler for boligutbygging i Bergen og Trondheim

JM skal utvikle 130 boliger i Trondheim og 75 boliger i Bergen. Selskapet sikret seg avtalene for henholdsvis 86 og 82 millioner kroner. 
INVESTERER: Petter Sunde, regionsdirektør i JM Norge. | Foto: JM
INVESTERER: Petter Sunde, regionsdirektør i JM Norge. | Foto: JM

JM har sikret seg såkalt «byggrätt» for boligutvikling i Bergen og Trondheim. Sentralt i Bergen har selskapet sikret seg utbygging av om lag 75 boliger for 82 millioner kroner. Det kommer fram i en pressemelding fra selskapet. 

I tillegg til utvikling av rundt 75 boliger tillater planen for eiendommen også utvikling av 1100 kvadratmeter forretningslokaler. 

– Dette er et kjøp som styrker vår tilstedeværelse i Bergen og er et ledd i JMs langsiktige strategi for å vokse i regionen, sier Petter Sunde, regionsdirektør i JM Norge i meldingen.

JM har sikret seg avtale for utvikling av om lag 130 boliger i Brundalen, øst i Trondheim. 

Kjøpet beløper seg til rundt 86 millioner kroner. 

Det er beregnet byggestart i løpet av andre halvår i 2024. JM har tidligere utviklet 174 boliger i området som en del av prosjektet Strindalia.

– Den siste etappen i Strindalia ble ferdigstilt i 2023, og det er gledelig at JM Norge gjennom dette kjøpet har mulighet til å utvikle ytterligere et 130-talls boliger i Strindalia-prosjektet, sier Sunde i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo