JM Norge om boligprosjekt mellom Asker og Sandvika: – Fantastisk salgsstart

Det nest siste byggetrinnet på Bergerløkka i det nye boligområdet Vestre Billingstad har fått det JM Norge karakteriserer som en «enorm respons».
ER STRÅLENDE FORNØYD MED SALGET: Prosjektsjef Ingvild Engelhart-Willoch i JM Norge. | Foto: JM Norge. Collage: EiendomsWatch
ER STRÅLENDE FORNØYD MED SALGET: Prosjektsjef Ingvild Engelhart-Willoch i JM Norge. | Foto: JM Norge. Collage: EiendomsWatch

I det nye boligområdet Vestre Billingstad, midt mellom Asker og Sandvika, bygger JM rundt 600 leiligheter fordelt på seks byggetrinn i prosjektet Bergerløkka. Utbyggingen startet i 2019 og siste leilighet skal etter planen stå ferdig i 2027. 

Nå er enda et byggetrinn lagt ut for salg; hus 28.

– Gitt den krevende markedssituasjonen vi befinner oss i, var vi ekstra spente på responsen da vi skulle lansere hus 28, som er det nest siste byggetrinnet på Bergerløkka. Det var godt med interessenter i forkant av salgsstart, og vi visste at dette byggetrinnet var noe mange ventet på, men i disse tider kan man aldri føle seg sikker, forteller prosjektsjef Ingvild Engelhart-Willoch i et innlegg på LinkedIn.

Da VIP-salget startet var responsen ifølge selskapet enorm og man hadde svært godt besøk på visningene. 

Prosjektselger Lise Wiik har hatt ansvaret for salget på Bergerløkka siden dag én. Hun forteller at interessen på Bergerløkka generelt har vært bra, selv i tøffe tider. 

– Beliggenheten mellom marka og sjøen, samt det at vi bygger gode og gjennomtenkte boliger og uteområder, har mye å si. Men noe av det viktigste er at de som har flyttet inn, og bor på Bergerløkka, har gjort dette til et veldig godt sted å bo, uavhengig av alder eller livssituasjon. Vi som utbygger har som mål å skape gode hjem for alle våre kunder, men det er til syvende og sist beboerne og styret, som må sørge for at vår visjon blir videreført, sier Wiik.

Engelhart-Willoch forteller at tanken bak hus 28 var å skape et produkt som retter seg mot førstegangskjøpere og single husholdninger. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo