Restauranteier: – Nå trenger vi hjelp

– Pandemien har spist opp all aksjekapital, mange har tatt opp lån for å komme seg over kneika, sier Ove Jakobsen, initiativtaker og styremedlem i Norsk Restaurantforening.
SLITER MED PRISHOPP: – Før betalte vi 35 kroner for en kilo paprika. Nå betaler vi 75 kroner, sier restauranteier og driver av Le Benjamin i Oslo, Ove Jakobsen. | Foto: Le Benjamin
SLITER MED PRISHOPP: – Før betalte vi 35 kroner for en kilo paprika. Nå betaler vi 75 kroner, sier restauranteier og driver av Le Benjamin i Oslo, Ove Jakobsen. | Foto: Le Benjamin

– Vi setter opp prisene av ren nødvendighet. Hvis ikke går vi konkurs, sier restauranteier og driver av Le Benjamin i Oslo, Ove Jakobsen, til Avisa Oslo. Han og bransjen lider under den svake kronen og prishopp på råvarer.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Skal inneholde minst 6 tegn
Skal inneholde minst 2 tegn
Skal inneholde minst 2 tegn

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1720 kr per kvartal

Start abonnementet ditt her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også