Watch Media lanserer ny avis for den norske handelsbransjen

Watch Media satser videre i Norge med lanseringen av sin sjette næringslivsavis. Den nye nettavisen HandelsWatch skal følge aktørene i detaljhandelen tett.
LEDER SATSNINGEN: Gøril Huse blir redaktør for HandelsWatch. | Foto: Robert S. Eik/Watch Media
LEDER SATSNINGEN: Gøril Huse blir redaktør for HandelsWatch. | Foto: Robert S. Eik/Watch Media
Redaksjonen

EiendomsWatch får en ny søsteravis når Watch Media fortsetter vekstreisen i Norge og denne høsten lanserer HandelsWatch. Den nye avisen skal levere uavhengig, kritisk og redelig næringslivsjournalistikk om selskapene og nøkkelpersonene i norsk detaljhandel.

– Handelsbransjen er en av Norges største bransjer, og vi mener det er solid grunnlag for en troverdig og uavhengig avis, som tar bransjen på alvor. Det er mye å kaste seg over for våre journalister. Det er en bransje som – i likhet med resten av verden – går gjennom voldsomme forandringer. Handelsbransjen opplever ekstraordinær høy konkurranse, samtidig som netthandel og nye forbruksmønstre utfordrer aktørene, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Medier i en pressemelding.

HandelsWatch blir Watch Medias sjette næringslivsavis i Norge. 

– Med lanseringen av HandelsWatch fortsetter vi på vår ambisiøse vekststrategi i Norge. Norsk næringsliv har tatt godt imot våre fem første nisjemedier, og vi ser frem til å levere uavhengig, kritisk og fair næringslivsjournalistikk fra nok en viktig bransje, sier Emborg.

HandelsWatch blir søsteravisen til danske DetailWatch. I en bransje der mange aktører jobber på tvers av landegrensene, forventes det et tett samarbeid mellom de to redaksjonene.

Gøril Huse er ansatt som redaktør for HandelsWatch. Hun har flere års erfaring som ansvarlig redaktør for Klar Tale og daglig leder i Lettlest Media. I tillegg til lang erfaring fra redaksjonell ledelse, har hun denne våren fullført en mastergrad i endringsledelse.

– Handelsbransjen er svært mangfoldig, med både store og små bedrifter, selvstendige og store konsern. Jeg ser frem til å levere relevante nyheter og dekke bransjen tett sammen med resten av redaksjonen. Vårt mål er å lage god, viktig og riktig journalistikk, og være den beste avisen for bransjen, sier Huse. 

– Watch Media er en solid aktør, som tar næringslivsjournalistikk på alvor, og som gir god oversikt og dybdekunnskap til virksomheter innenfor mange bransjer. Jeg gleder meg til å bli en del av teamet, og lede satsingen innenfor handelsbransjen i Norge, sier hun.

Med seg på teamet får Gøril Huse følge av journalistene Fredrik Andersson, Vebjørn Corneliussen Storvik og Øystein Engh

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo