Kristin Stoltenberg blir ny sjefredaktør og landsjef for Watch Media

Watch Media, hvor EiendomsWatch inngår, styrker organisasjonen og ansetter Kristin Stoltenberg i en nyopprettet sjefsstilling med både redaksjonelt og kommersielt ansvar.
TIL WATCH MEDIA: Kristin Stoltenberg forlater Avisa Oslo. | Foto: Robert S. Eik / Watch Media
TIL WATCH MEDIA: Kristin Stoltenberg forlater Avisa Oslo. | Foto: Robert S. Eik / Watch Media

Tre år etter at Watch Media lanserte sitt første bransjemedium i Norge, styrker mediehuset nå utviklingen av både eksisterende og kommende medier. Kristin Stoltenberg inntrer derfor i en ny stilling som landsjef og sjefredaktør.

Med rollen følger både det overordnede redaksjonelle og kommersielle ansvaret for Watch Medias aktiviteter i Norge. Stoltenberg kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Oslo. Før det var hun redaktør i Nordstrands Blad, og hun har også over 20 års erfaring fra Aftenposten og Schibsted.

– Med Kristin får vi en moderne medieleder med et solid redaksjonelt fundament og sterke resultater. Vi gleder oss veldig til å få Kristin med på laget, sier Anders Heering, administrerende direktør i morselskapet, Watch Medier, i pressemeldingen.

– Vi har vokst hurtig og har ambisjoner om å fortsette veksten. Derfor er timingen riktig for å tilføre ytterligere ledelsesressurser til vårt allerede dyktige team. Vi synes Kristin er en perfekt match til rollen og til å være med på å løfte Watch Media til neste nivå i vår utvikling, sier han. 

Fem medier i dag – varsler flere nye

Watch Medier driver digitale, abonnementsbaserte bransjemedier i både Danmark, Tyskland og Norge. I Norge utgir mediehuset foreløpig fem medier – FinansWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch, EnergiWatch og MedWatch. 

Med ansettelsen av Kristin Stoltenberg understreker selskapet sin ambisjon om å fortsette veksten i Norge, og det er planen å utvide medieporteføljen allerede i år.

– Jeg er veldig imponert over hvordan Watch Media på få år har etablert seg som en sterk leverandør av uavhengig, kritisk og redelig næringslivsjournalistikk innen en rekke av de viktigste bransjene i Norge. For en med gründerspirit i magen, er dette stor stas. Store deler av mitt yrkesliv har handlet om å starte opp nye, eller utvikle eksisterende medier. Så det er en reise jeg ser frem til å være en del av, sier Stoltenberg.

I spissen for 30 ansatte

Hun får ansvaret for hele organisasjonen, som i øyeblikket har 30 medarbeidere. Hun vil jobbe tett med salgssjef Merete Taraldsen, samt nyhetsredaktør Øyvind Henriksen. Sistnevnte har stått i spissen for den redaksjonelle utviklingen det siste året og vil fortsatt være en del av den redaksjonelle ledelse. 

– Jeg er svært takknemlig for å ha fått denne muligheten i Watch Media og gleder meg til å bli kjent med redaksjonene, ta vare på det gode arbeidsmiljøet og utforske videre vekst sammen Øyvind og Merete, ansatte og ledere i Watch Media i Norge, Danmark og Tyskland, sier Stoltenberg.

Hun forventes å begynne på Watch Media i oktober. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo