EiendomsWatch

Saupstad blir Stordalens nye direktør

Elisabeth Saupstad har i over åtte år jobbet som reiselivsdirektør i Stavanger. Nå får hun direktørjobb hos Petter Stordalen.

BLIR HOTELLDIREKTØR: Elisabeth Saupstad er tilbake i Nordic Choice Hotels | Foto: Choice Hotels

2. februar 2022 er Elisabeth Saupstad på plass som driftsdirektør for Petter Stordalens Quality-kjede.

– Jeg er utrolig glad for at Elisabeth takket ja til å lede vår største hotellkjede i Norge. Hun har ekspertisen fra både drift, møte- og eventmarkedet og ikke minst de personlige egenskapene som er helt riktig match med de fantastiske ansatte på våre 34 Quality Hotel i Norge, sier Petter Stordalen til Aftenbladet/E24.

Saupstad var i over åtte år reiselivsdirektør for Stavanger-regionen før hun i sommer bestemte seg for å se seg om etter nye utfordringer.

– Det er mange hoteller og hotelldirektører som skal følges opp. Klart det blir en kjempespennende utfordring, men jeg gleder meg virkelig til å få kapitalisert på all den erfaringen jeg har med over 20 år i hotell- og reiselivsbransjen. Her skal jeg nok få brukt hele meg, sier Saupstad.

Hun har tidligere vært driftsdirektør for Comfort Hotel, en annen av hotellkjedene i Nordic Choice Hotels.

– Det er fantastisk å få Elisabeth Saupstad tilbake i selskapet. Hun har enorm ledererfaring og sterke egenskaper både kommersiellt og strategisk. I tillegg har hun solid driftserfaring både fra ledernivå og operasjonelt nivå, noe vi tror er en nøkkel for å lykkes i rollen. Vi er utrolig glad for at Elisabeth takket ja til denne svært sentrale stillingen i selskapet, sier Katalin Paldeak, SVP, Nordic Choice Hotels, i en pressemelding

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch