EiendomsWatch

Rikard Eriksen får ansvar for to land i CBRE

Rikard Eriksen blir leder for CBREs Property Management i Sverige, i tillegg til Norge.

FÅR UTVIDET ANSVAR: Rikard Eriksen blir leder for CBREs Property Management i Sverige. | Foto: CBRE

CBRE har utnevnt Rikard Eriksen til leder for Property Management i Sverige. Rikard er fra tidligere leder for dette tjenesteområdet i Norge, og skal fremover lede teamene i begge land, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

–Vi ser en rekke synergier og resultater av å jobbe på tvers av landegrensene. Rikard har hatt stor suksess i sin ledelse av det norske forvaltningsteamet. Jeg er derfor svært glad for at han nå har takket ja til å påta seg denne utvidede rollen, sier Colin Waddell, som leder CBRE i Norge og Norden.

Property Management leverer et bredt sett forvaltningstjenester til gårdeiere, med særlig fokus på bærekraftsrådgivning og driftseffektivisering av bygg og porteføljer.

–Eiendomsforvaltning i CBRE handler helt enkelt om å levere en tjeneste skreddersydd for den enkelte eiendom, tilpasset investorenes strategi og leietakernes behov, nå og i fremtiden. Jeg ser frem til å lede og utvikle det svenske teamet og skape ytterligere resultater for våre kunder, sier Rikard Eriksen i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch