Han blir ny boligdirektør i Studentsamskipnaden SiO

Henrik Graarud vil før sommeren være på plass om ny boligdirektør i Studentsamskipnaden SiO. – Med sin ledererfaring fra eiendom og større, komplekse organisasjoner, samt pågangsmot og strategiske evner mener vi han er svært egnet som leder for SiOs boligtilbud, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.
BYTTER BEITE: Henrik Graarud går fra ISS til SiO | Foto: SiO
BYTTER BEITE: Henrik Graarud går fra ISS til SiO | Foto: SiO

Studentsamskipnaden SiO har ansatt Henrik Graarud som ny boligdirektør. Han starter i SiO 1. Juni, fremgår det av en pressemelding.

Graarud (35) kommer til SiO fra stillingen som regiondirektør i eiendom for Øst- og Vest-Norge i ISS Facility Services. Tidligere har han ledet flere områder i samme selskap innen både renhold, catering og supporttjenester. Han har også erfaring fra IT- og eventbransjen. 

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Henrik velkommen til SiO. Med sin ledererfaring fra eiendom og større, komplekse organisasjoner, samt pågangsmot og strategiske evner mener vi han er svært egnet som leder for SiOs boligtilbud. Han vil utgjøre en viktig ressurs i arbeidet vårt med å gi norske og internasjonale studenter et godt hjem i studietiden, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO. 

Graarud vil lede arbeidet med å utvikle og forbedre SiOs boligtilbud til studenter, samt sikre effektiv drift og service av SiOs over 9000 hybler og leiligheter i Osloområdet. 

– SiO jobber kontinuerlig for å kunne tilby studentene i Oslo og Lillestrøm trygge og komfortable studentboliger til en gunstig pris. Med Henrik Graarud på plass som ny boligdirektør, ser vi frem til å videreutvikle dette arbeidet, sier Eskelund. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også