Tre unge sikret fast jobb i Clemens Eiendom innen salg, økonomi og prosjekt: – Gull verdt for selskapskulturen

– Vi ønsker kunnskap, initiativ og tanker fra de som skal forme bransjen og selskapet i mange år fremover, sier topplederen om sine nye ansettelser som er en del av eiendomsselskapets satsing på unge.
Fra venstre: Martin Dovland, Christina Bruun Floan og Camilo Raad Hunnestad er nå sikret faste jobber i eiendomsselskapet ledet av mannen lengst til høyre i bildet, administrerende direktør Bernt Nordby Skøien. Alle tre er i 20-årene og jobber i Clemens Eiendom mens de studerer. | Foto: Clemens Eiendom
Fra venstre: Martin Dovland, Christina Bruun Floan og Camilo Raad Hunnestad er nå sikret faste jobber i eiendomsselskapet ledet av mannen lengst til høyre i bildet, administrerende direktør Bernt Nordby Skøien. Alle tre er i 20-årene og jobber i Clemens Eiendom mens de studerer. | Foto: Clemens Eiendom

Clemens Eiendom har den siste tiden satset på å tilegne seg ung kompetanse for å gi organisasjonen nye perspektiver, oppgir selskapet i en pressemelding til EiendomsWatch.

«Ettersom Clemens Eiendom er et selskap med totalt 15 ansatte, bidrar nå de unge tilskuddene til en høy ungdomsandel i selskapet», skriver eiendomsutvikleren om tre av sine nyeste ansettelser:

Camilo Raad Hunnestad (26) har blitt økonomiassistent, etter å ha jobbet deltid i selskapet siden sommeren 2022. Men som masterstudent ved Handelshøyskolen BI skal han nå få muligheten til å fordype seg i eiendomsbransjen gjennom et internship på heltid i åtte uker.

– Det er spesielt interessant å jobbe med utfordringene bransjen står overfor – spesielt bærekraft og det å oppfylle klimamål i eiendomsprosjekter, sier han via Clemens’ pressemelding.

Christina Bruun Floan (24) er ansatt som prosjektassistent på deltid. Hun kombinerer Clemens-jobben med studier ved NMBU og en mastergrad i eiendom, som tar for seg områder innen jus, kart og plan, grunnerverv og økonomi.

– Jeg synes Clemens Eiendoms engasjement i omsorgsboliger og stedsutvikling utenfor Oslo-regionen, på små og mellomstore steder, er noe av det som var interessant, sier 24-åringen i den samme meldingen.

Fra midlertidig til salgsansvar på heltid

Martin Dovland (26) har vært i eiendomsselskapet siden høsten 2020, da via et engasjement som senere resulterte i fast stilling – og der han nylig fikk ansvaret for salg og marked. Underveis har han studert eiendomsutvikling og skal etter planen uteksamineres til våren.

– Erfaringen i Clemens Eiendom kombinert med studier har for meg vært utrolig lærerikt og motiverende. I lys av klimakrisen ser jeg på eiendomsbransjen som en del av nøkkelen til å nå utslippsmålene våre, sier Dovland i pressemeldingen, der han óg peker på at vi en eldrebølge som gir, og vil gi, oss store utfordringer.

– Jeg mener at eiendomsbransjen kan være en del av løsningen på denne utfordringen. Samtidig tenker jeg at det er naturlig at prosjekter for fremtiden også utvikles av de unge – som skal bo og leve i fremtidens byer, sier Dovland.

Mangfold, energi og friske blikk

Clemens Eiendoms administrerende direktør Bernt Nordby Skøien er fornøyd med å få alle tre med seg på laget.

– Vi verdsetter både de med lang erfaring, høy kompetanse og mange år i Clemens Eiendom og bransjen samtidig som vi ønsker kunnskap, initiativ og tanker fra de som skal forme bransjen og selskapet i mange år fremover. Kombinasjonen er gull verdt for selskapskulturen og ulik alderssammensetning øker også mangfoldet, sier han via selskapets pressemelding.

Toppsjefen har ifølge meldingen vært «tydelig i sitt ønske om å få inn yngre mennesker i organisasjonen», og være en del av utviklingen av talenter innen eiendom.

– Det gir mer energi og et annerledes syn på utfordringer, og ved å gi tillit og brede arbeidsoppgaver til nye unge kollegaer blir vi andre utfordret og får perspektiver på hva den nye generasjoner er opptatt av, sier Nordby Skøien.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo