FinansWatch henter fra Finansavisen – Marius Mørch Larsen blir ny redaktør

Marius Mørch Larsen er ansatt som redaktør for FinansWatch og får ansvaret for å bringe suksessen videre.
ERFAREN FINANSJOURNALIST: Marius Mørch Larsen har jobbet nesten 13 år i Finansavisen. Før det var han journalist i økonomiredaksjonen til Aftenposten. Mørch Larsen har studert økonomi ved Handelshøyskolen BI.
ERFAREN FINANSJOURNALIST: Marius Mørch Larsen har jobbet nesten 13 år i Finansavisen. Før det var han journalist i økonomiredaksjonen til Aftenposten. Mørch Larsen har studert økonomi ved Handelshøyskolen BI.
Redaksjonen

Han er i dag video- og podcastsjef i Finansavisen og har blant annet bygd opp Børsmorgen og Aksjepodden. Mørch Larsen har bakgrunn som finansjournalist og magasinredaktør for Finansavisen Premium. Før det var han næringslivsjournalist i Aftenpostens økonomiredaksjon.

– Jeg er imponert over hva Watch Media har fått til på noen få år, og jeg gleder meg til å være med og løfte FinansWatch til nye høyder. Ambisjonene for det norske markedet, og Kristin Stoltenbergs ambisjoner for Watch Media, er veldig spennende, sier Marius Mørch Larsen.

Sjefredaktør og landsjef i Watch Media Norway, Kristin Stoltenberg, er svært fornøyd med ansettelsen.

– Marius er en erfaren finansjournalist og medieleder. Han har utviklet og ledet flere meget vellykkede mediekonsepter. I tillegg er han god til å bygge sterke lag og utvikle mennesker. Jeg er sikker på at han har de beste forutsetninger for å bringe suksessen FinansWatch videre, sammen med redaksjonen, sier Kristin Stoltenberg.

Setter dagsorden

Watch Media driver digitale, abonnementsbaserte bransjemedier, som leverer uavhengig og kritisk journalistikk med fokus på substans. FinansWatch er selskapets første publikasjon i Norge og ble etablert for snart fire år siden. Siden den gang er fem nisjer lansert: EiendomsWatch, AdvokatWatch, EnergiWatch, MedWatch og HandelsWatch. Nå er den syvende nisjen på vei. I Danmark driver morselskapet Watch Medier 17 digitale bransjemedier, samt to i Tyskland.

– FinansWatch har på kort tid tatt et solid grep om dekningen av finansbransjen. Vi har vokst hurtig og har ambisjoner om å fortsette veksten. Med Marius ved roret er vi trygge på at vi skal fortsette å levere den viktigste bransje-journalistikken, som setter dagsorden for beslutningstakere i finansbransjen, sier Stoltenberg.

Marius Mørch Larsen vil begynne i jobben i mars 2024.

Vokser videre

Watch Media har den siste tiden styrket sin norske ledelse og ansatt flere dyktige journalister til selskapets nisjer. 

– Vi hører gjerne fra næringslivsjournalister som er interessert i å jobbe for oss, sier Kristin Stoltenberg.

(Artikkelen ble først publisert hos vår søsteravis FinansWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo