Kjetil Ekkeren ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom 

Norsk Eiendom henter Kjetil Ekkeren fra Norconsult. – Noe av det viktigste for meg i denne jobben vil være å bidra til å bygge kunnskap om – og øke synligheten til - Norsk Eiendom, sier han.
TIL NORSK EIENDOM: Kjetil Ekkeren bytter beite. | Foto: Norsk Eiendom
TIL NORSK EIENDOM: Kjetil Ekkeren bytter beite. | Foto: Norsk Eiendom

Den nye kommunikasjonssjefen i Norsk Eiendom kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Norconsult ASA, der han har vært siden 2018. 

– Jeg ser frem til å starte i jobben sammen med mine nye kollegaer i Norsk Eiendom. Sammen håper jeg vi kan bidra til å styrke og forenkle rammebetingelsene til medlemmene ytterligere, sier Kjetil Ekkeren.

Ekkeren har lang erfaring fra kommunikasjonsfeltet, blant annet utvikling og implementering av kommunikasjonsstrategier og planer, journalistikk, innholdsproduksjon og lederrådgivning. 

Lang erfaring innen bygg, anlegg og eiendom

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og bidra til at hverdagen for våre medlemsbedrifter blir enklere. Da er det avgjørende med synlighet og god formidling. Vi er derfor utrolig glade for å få med Kjetil på laget, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl. 

Ekkeren tar med seg 25 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i privat og offentlig sektor. De fleste av disse årene har han jobbet innen bygg, anlegg og eiendom, blant annet i Mesta, Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo Kommune, Entra Eiendom og Veidekke.

«Hva vi er og hva vi har på hjertet»

– Vi jobber systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som helhet. Kjetil har både jobbet i bransjen, men også andre deler av verdikjeden til byggenæringen. Det gjør at vi ikke bare får en glitrende kommunikasjonsfaglig person, men også en som kjenner godt til hva vi er og har på hjertet, understreker Tellevik Dahl. 

– Noe av det viktigste for meg i denne jobben vil være å bidra til å bygge kunnskap om – og øke synligheten til - Norsk Eiendom. Det handler om å få gjennomslag for saker som er viktige for en hel bransje, og da er det avgjørende at våre målgrupper vet hvem vi er og hva vi står for, sier Ekkeren. 

Den nye kommunikasjonssjefen har en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og PR-studier fra Manchester Metropolitan University. 

Han starter opp i Norsk Eiendom 1. mars.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo