Rossow blir sjef for Dokken Utvikling

– Det er et veldig spennende oppdrag å få være med på å utvikle og gjennomføre transformasjon av Dokken, sier nyansatt sjef, Jan Erik Rossow.
BYTTER JOBB: Jan Erik Rossow går til Dokken Utvikling | Foto: Bjørnar Andersen
BYTTER JOBB: Jan Erik Rossow går til Dokken Utvikling | Foto: Bjørnar Andersen

Jan Erik Rossow er ansatt som som ny daglig leder for Dokken Utvikling i Bergen. Rossow er utdannet arkitekt fra Edinburgh College of Art og Aarhus School of Architecture.

– Rossow flyttet hjem til Bergen i 2007 etter utdannelse og arbeid i Danmark, Skottland og Frankrike, og er nå bosatt i Sandviken i Bergen. Rossow kommer fra stillingen som daglig leder i firmaet Vill Mer, heter det ifølge Bygg.no i en pressemelding.

– Det er et veldig spennende oppdrag å få være med på å utvikle og gjennomføre transformasjon av Dokken. Jeg gleder meg til å gripe fatt i oppgaven med å bygge en bydel der barna våre vil at barnebarna våre skal bli gamle, sier Rossow i meldingen.

Eva Hagen, som er styreleder i Dokken Utvikling, sier seg godt fornøyd med ansettelsesprosess og den valgte kandidaten.

– Vi hadde flere svært kvalifiserte søkere og i ansettelsen har vi vært spesielt opptatte av å få inn en person som brenner for utvikling i Bergen, som har god lokalkunnskap og som har et engasjement for både bærekraft og byutvikling, sier Hagen i meldingen.

Rossow tiltrer 1. juni.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo