Ny rekord i antallet transaksjoner også utenfor Oslo

Det var rekordmange eiendomstransaksjoner i både Bergens- og Stavanger-regionen i år, melder DNB Næringsmegling. Meglerhuset trekker frem noen av sine egne transaksjoner i året som har gått, blant annet salget av Quality Hotel Expo på Fornebu.
SOLGT: Quality Hotel Expo på Fornebu i Bærum ble solgt i 2021. | Foto: Nordic Choice Hotels
SOLGT: Quality Hotel Expo på Fornebu i Bærum ble solgt i 2021. | Foto: Nordic Choice Hotels

Det er ikke bare Osloeiendommer som har vært populære i år. Transaksjonsvolumet når all-time high-nivåer i både Bergens- og Stavangerregionen også, opplyser DNB Næringsmegling i en oppdatering.

Onsdag var det samlede transaksjonsvolumet kommet opp i snaue 150 milliarder kroner, fordelt på nesten 350 transaksjoner. I tillegg registreres fortsatt avtaler som gjør at det endelige tallet vil bli høyere.

Dermed er rekordåret 2015 slått med god margin. Det har som vanlig vært svært høy aktivitet i årets siste kvartal. Tall fra Arealstatistikk viser ifølge DNB Næringsmelding at signert volum per kvartal i snitt har vært høyere i 2021 enn snittet for de ti siste årene.

I løpet av 2021 initierte DNB Næringsmegling blant annet en off-market-transaksjon som kjøpsrådgiver for DNB Livsforsikring da Vitaminveien 1 på Storo i Oslo skiftet eier. Videre var meglerhuset salgsrådgiver da Quality Hotel Expo på Fornebu i Bærum ble solgt.

Foto: DNB Næringsmegling
Foto: DNB Næringsmegling
 Les også:

Rekordmange venter økte leiepriser på Stavanger-kontorer
Stavanger-investorene er optimistiske: Mer til salgs, men mye er dyrt 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også