Entra forlenger avtalen med Utdanningsdirektoratet

I 2010 flyttet Utdanningsdirektoratet inn i deler av Schweigaards gate 15B i Oslo. Nå har partene fornyet avtalen med ti nye år. 
FORLENGER: Utdanningsdirektoratet har forlenget avtalen med Entra. | Foto: Magent.no
FORLENGER: Utdanningsdirektoratet har forlenget avtalen med Entra. | Foto: Magent.no

Den nye avtalen sikrer Utdanningsdirektoratet nærmere 6000 kvadratmeter fordelt på tre tilstøtende etasjer hos Entras bygg i Schweigaards gate. Dette er en reduksjon av areal, men planen er å utnytte arealet på en bedre måte. 

– Vi har trivdes veldig godt i Schweigaards gate fra vi flyttet inn her i 2010. Siden den gang har mye endret seg, og vi trenger lokaler som fungerer bedre for de varierte måtene vi jobber på i dag. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet vi har med Entra når vi nå skal bygge om. Vi skal ha færre etasjer enn i dag, men vi skal utnytte plassen bedre. Ansatte skal oppleve å komme til et kontor med liv og energi, hvor de finner arbeidsplasser for både samarbeid og konsentrasjon, sier Morten Rosenkvist, direktør i Udir i en pressemelding. 

Også Entra er glad for å ha forlenget avtalen med Udir. 

– Vi er selvfølgelig svært fornøyde med at Udir har valgt å inngå en ny avtale med oss i Entra. Kontorets rolle er i endring, og vi gleder oss til å jobbe tett sammen med Udir i den videre prosessen med å utforme kontorer tilrettelagt for fremtidens arbeidsform, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også