Carsten R. Solberg blir finanssjef i Höegh Eiendom

Etter seks år i Höegh Eiendom rykker Carsten R. Solberg opp og blir finanssjef i selskapet.
RYKKER OPP: Carsten R. Solberg startet i barneårene "karrieren" som selger av popcorn og sukkerspinn i Holmenkollen. Nå blir han finanssjef i Höegh Eiendom. | Foto: Höegh Eiendom
RYKKER OPP: Carsten R. Solberg startet i barneårene "karrieren" som selger av popcorn og sukkerspinn i Holmenkollen. Nå blir han finanssjef i Höegh Eiendom. | Foto: Höegh Eiendom

– Carsten tar oppgaver på strak arm og følger dem alltid helt i mål. Jeg kan stole på at han får jobben gjort, og det setter jeg pris på. Han har helt siden han var liten hatt veldig god finansiell teft og evner å se det store bildet. At han nå blir forfremmet er et tegn på at vi er fornøyde med ham og ønsker å beholde ham hos oss, sier finansdirektør Birthe Smedsrud Skeid i Höegh Eiendom i en pressemelding.

– Han har forflyttet seg internt og kjenner oss godt, og vi drar god nytte av at han har innehatt flere roller i selskapet og har erfaring fra flere av våre forretningsområder, sier Skeid.

Solberg, som er utdannet siviløkonom, begynte i Höegh Eiendom i 2016 som utleiesjef for selskapets eiendomsportefølje i Ski. Høsten 2019 ble han en del av selskapets finansavdeling, og trådte inn i rollen som finanscontroller.

 De siste årene har han fått stadig mer ansvar for lønnsomhetsvurderinger, transaksjonsprosesser, styrearbeid og refinansieringer, samt for å følge opp selskapets ambisjoner om å øke andelen grønne lån.

Samtidig som han trer inn i stillingen som finanssjef i selskapet, fullfører han sin spesialisering i finansiell strategi på BI.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også