Solibo henter finansdirektør fra Hjemmelegene

Sigmund Hagehaugen er ansatt som finansdirektør i Solibo. 
FINANSDIREKTØR: Sigmund Hagehaugen er ny finansdirektør i Solibo. Her sammen med selskapets daglige leder Magnus Babsvik. | Foto: Solibo
FINANSDIREKTØR: Sigmund Hagehaugen er ny finansdirektør i Solibo. Her sammen med selskapets daglige leder Magnus Babsvik. | Foto: Solibo

Sigmund Hagehaugen har erfaring fra APCOA og Aquatiq-systemet, og kommer nå fra Hjemmelegene. 

– Solibo markerer seg i bransjen ved å utfordre det etablerte og åpner dører for nye muligheter gjennom nytenkning og teknologi. Jeg er imponert over hva Magnus (Babsvik) og Solibo-teamet har fått til så langt. Nå ser jeg frem til å være med på den spennende reisen videre. Solibo er kommet for å bli, sier Hagehaugen i en pressemelding.

Sterk vekst

Solibo har opplevd sterk vekst på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen få år. I år har Solibo passert 400 borettslag og sameier på kundelisten, med over 15.000 boliger under forvaltning. Solibo er dermed den største aktøren i markedet som ikke er et boligbyggelag. 

For 2024 har selskapet høye ambisjoner. 

– Selv om vi har en kraftig vekst vil alltid fokuset på kvalitet være i senter. Solibo hjelper norske borettslag og sameier med å ta smartere avgjørelser som bidrar til et bedre bomiljø og verdiøkning. Vi leverer løsninger som sikrer planmessig vedlikehold, forvaltning og rådgivning, sier daglig leder Magnus Babsvik i Solibo.

God match

Solibo-sjefen har store forventninger til nyansettelsen.

– Sigmund har vært gjennom tilsvarende faser som den vi er inne i nå i andre selskap tidligere, og er veldig innstilt på å jobbe i skjæringen mellom strategisk og operasjonelt. Det er akkurat det vi trenger til denne rollen, og jeg er sikker på at både Sigmund og Solibo går en spennende tid i møte, forteller Babsvik.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo